1/20/2010

tos pembe

çabucak bitti kısa tatil!  son günü sıkıntılı geçti biraz; sağlık problemleri.. iğneler ağrılar fln :( neyse ablamın dediği gibi; üç ileri bir geri bu yaştan sonra hehehe :))) bugun hala ağrım var..

pazar günü için sevgili kediyle ve ouz'la tanışma planları yaptık. onları beklerken birkaç foto çektim buluşma mekanımızda..


buluşmaya 15 dak kala!





vee tanışma faslı. tanışma demek doğru olmaz galiba, zaten biliyorduk birbirimizi, sadece silüetler ortaya döküldü! çok keyifli birkaç saat geçirdik. renkli dünyasını yansıtıyordu kedi gülümsemesiyle ve sohbetiyle!! ..ve ouz'un gülümsemesi eksik olmadı yüzünden!



çello çalan kedi


ouz ( kedinin deyimiyle!)


4 yorum:

  1. leydicim, çok şahane bir pazar kahvesi oldu. fotoğraflar harika. bir sonraki buluşmamızda yeni yerlere de göz atabiliriz bak. dilerim ağrıların dinmiştir. öpüyorum.

    YanıtlaSil
  2. bence de süper oldu, sonraki buluşmada fotoğraf keyfi yapalım. ağrılarım malesef hala devam :( bekliyorum gitmelerini :) opuldun.

    YanıtlaSil
  3. heeeeeyyyyt kıskanıyorum ulen;) nereden bulunuyor bu güzel mekanlar, bir mekandan bu kadar gözel kareler nasıl çıkar? çello hep senin gülen kelimelerin ve ışıl ışıl fotoların çekiyor bu insanları edirne'ye bütün blog alemi edirne'de, kıskanıyorum uleeeen!!! bir dahaki buluşmaya sanal alemden skype üzerinden falan bağlanacam ;)
    sana da büyül geçmiş olsun dilerim lady, birkaç kere daha çello terapisine git, ağrın neyin kalmaz bak gör :-)

    YanıtlaSil
  4. teşekkürler, iyi olucam insallah.
    bir sonraki buluşmaya seni de davet edelim iyisi mi biz :) öyledir edirnem, çok güzel yerler vardır :) mutlaka ziyaret etmelisin sen de!

    YanıtlaSil

daha önce nolmuş ki?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...