10/28/2014

yirmisekiz ekim.

.....silerek başladım yazmaya.. izlediğim filmi anlatacaktım. cümlenin etkisi var hafızamda ama kelimeyi bulamıyorum..
oysa olan biten sevdiği kadını değiştirmeye çalışan bir erkeğin cümlesiydi.. paylaşmak istediğim. hepsi o.

hepimiz birilerini değiştirebileceğimizi zannediyoruz. oysa bi düşünmeli; küçücük henüz hala birey diye bile tanımlamadığımız bebekleri bile değiştirmek mümkün değil. içimizden gelen sesler davranışlar hep..

son 3 yıldır yoksa dört mü demeliyim sevdiğim hayatımı paylaştığım bir adam var. hayatımın parçası oldu. sevdik birbirimizi. ama beni hiç olduğum gibi istemedi. hep değişeceğimi umdu. denedi değiştirmeye. çok denedi. ben esnemeye çalıştım. ortak bir yerde buluşmak istedim. vazgeçemedim çünkü.

snore ayrıldık. olamadı. bi şekilde bitti. ama bitmedi de. o zamanlar bana hep gitmem gerektiğini başka şeyler denemem gerektiğini söyledi durdu. sonra denedim ben. olmadı. ama fırtınalar koptu bizde.

sonra gün geldi dedi ki bana meğer benle hep mutsuzmuş.
ne büyük haksızlık. ikimize de. bana benle olduğu zamanlarda aslında mutsuz olduğunu söyledi. bencil olduğumu. hep bencilmişim. onun yanında olduğumu sandığım herşeyi meğer kendim için için yapmışım. destek olmaya çalıştığım şeylerin kıymeti yokmuş. hatta sekste bile .... devamını getirmeyeyim..

şimdi düşünüyorum. gözlerim doluyor her seferinde duyduklarımı anımsarken. söylediği onlarca şeyi kimi zaman kabul ettim ders aldım kimi zaman affettim kimi zaman unutmam gerekti unuttum.

peki ben bu sonuncuları ne yapıcam...



1 yorum:

  1. hmms. klimt severim neyse. diyecegim sudur ki bence insanlari sadece zaman degistirir ve bu hayatta iki kere olur, biri 30-35 civarinda digeri ise artik yaslandiginda, ikincisinde eski gunlerde yapamadiklarini yapmayi deneyip, komik duruma dusersin ama. senin mevzu ise; seni tanidigina inandigini dusunen biri tarafindan gecmise donuk elestirilmek olmus. simdi sen bunlari ne yap biliyor musun? buzluga koy. hayatina kaldigin yerden devam et. aradan biraz zaman gecsin. cikar bakalim buzluktan dogruluk payina bir bak. pek tabi bu soleri sarf eden zat, coktan cark etmediyse.
    burnumu sokayim dedim.
    serhan.

    YanıtlaSil

daha önce nolmuş ki?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...