10/22/2013

mercan.

insanoğlu niye kendine acı çektirir ki? 

bi deyin bana lütfen. 

şimdi siz ısrarla olması bi şekilde istenmeyen bi şeyi oldurmaya çalışsanız ben size derim ki "yok artık" ve daha fazla bişi demeye kalkışmam da. kafi derim. anlaşılır bi tepki bu -derim.
gel gör ki iş kendine dönünce insanın niyeyse öyle olamaz. olmuyo kardeşim. hepimiz biliyoruz bunu. oluyor mu? haaayııırrrr! 

bu akşam ilginç oldu. ders ilginçti. yogaya başladım ben. bilen bilmeyen. herneyse.. öyle doluydu ki kafam bir ara hoca 3 kez adımı söyledi. aslında geri planda duyuyordum ama gelemedim o ana. gitmişim. çok uzağa. biliyordu. 

sonra çıktım. yürüdüm sahile kadar.. ne oldu bilmiyorum biliyorumdur belki ve ben sadece o anı yaşamak istediğim düşündüm. kendime tekrar ettim. ne olacak nereye varacak diye düşünmekten o da ben de aylardır kıvranıyorum(z). evet karşımda varmayacak diye tekrar eden biri var ama gidemiyoruz bitemiyoruz belki bu sadece benim için geçerli olup o çoktan bitmiş te olabilir o da mümkün ama sonuç bi şekilde varız..

mercanı bilirsiniz. acıkınca oraya oturdum canım çekti midye ve evet öküz gibi yedim. hiç abartmıyorum. oturdum öyle kendi başıma. üşüdüm biraz. bi şal aldım. gülümsedi amca bana. yine bekleriz dedi kalkarken. 

gülümsedim. 


gülümsemek nası güzeldir...

10/21/2013

hayranım sana.

sonra sonbahar geldi.

kız sabahlığını giymiş sıcacık olmuş herşey saçlarında bigudilerle oturmuş. mor yakışmış bence. hem sıcak hem mor. daha fazlası şamda kayısı. komik misin şimdi? yok diilim sen?

yahu sen de hep yakınıyorsun demiyorsunuz biriniz çıkıp ta.. ne şekersiniz hiç söylemişler miydi size daha önce?

eskiden yurrtta kalırken ben dolaplarımız koridordaydı. odamız 6 kişilikti. ben girşite soldaki ranzada üstte yatardım. walkman im vardı o zamanlar. hep vardı. hep yanımdaydı. hep müzik dinlerdim. şimdi farkın var mı sence? genç osman genç osman diildi. mavi sakal vardı o zaman. zuhal olcayı da severdim. hala severim ama bi konserde memelerini gördüğümden beri bi adım geriden izliyorum, dinliyorum. vega almıştım o zaman -kasedini. CD player vardı tabii ama benim yoktu. hem çok pil tüketiyordu CD player..

sıraselvilerde bi yerde teoman çalardı.
ama ben en çok candan severdim.




10/19/2013

ondokuz ekim.

en sessiz günlere geri dönmek istiyorum.
kafamın içinde kimselerin konuşmadığı.

sahi öyle günler ne zamandı?

10/11/2013

beni niye seviyosun?

soru icinde soru.

daha önce nolmuş ki?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...